Corporate | Webshop
Press room Contact
Användarnamn
Lösenord
separator Spel separator Tillbehör separator Support separator
testing
Releaselista Backlogg
Start Spel
Häst & Ponny - Samlingsbox

PC/MAC

Samlingsbox med de två första spelen i Häst & Ponny-serien: Min första ponny och Ridskolan.
I Min första ponny får du chansen att ta hand om, träna och tävla med din alldeles egna ponny under sommarlovet på farfars lilla gård på landet. Du måste se till att ge ponnyn allt vad den behöver för att den ska ha energi nog att tävla på ett flertal banor i grenarna dressyr, hoppning och terräng. Ponnyn behöver mycket kärlek, rätt foder, den behöver ryktas, den behöver träna och mycket, mycket mer för att må bra och ha mycket energi. På stallets vind kan du hjälpa farfar att sortera grönsaker och frukt. Genom att göra det kan du vinna äpplen som du kan använda när du lär din häst trick som att buga eller stegra sig. När du vinner med din ponny i de olika tävlingsgrenarna i spelet samlar du på dig guldmynt. Mynten kan du använda för att skaffa dig en ny ponny. Det finns total åtta ponnys i spelet i fyra olika klasser: A, B, C och D. I spelet ingår även hästägarhandboken som innehåller en massa bra information för den som skaffar sig sin första ponny.

I Ridskolan får du möjlighet att lära dig om hur det är att arbeta som hästskötare. Ridläraren Marianne hälsar dig välkommen och berättar för dig hur saker och ting fungerar på skolan. Du får börja som skötare till en av de minsta hästarna. Målet är att bli skötare till en D-ponny, som är den största hästen i stallet. På ridskolans lektionsschema finns massor av praktiska och teoretiska övningar som du måste klara. Ju större häst du är skötare till ju svårare övningar, träningar och tävlingar får du ta dig an. Glöm inte att ta hand om din häst i stallet! Rykta, mata, mocka och sadla hästen. Visa hästarna kärlek genom att klappa dem och ge dem deras favoritgodis då och då!

Information

Publisher PAN Vision Release 06-02-2009
Genre Children Prod nr 16837KS0191
Format PC/MAC EAN 7332325006492
Finns även Nej Info uppdaterad 03-10-2014 03:00
Vikt 0.25kg PEGI

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, a distributor of games as well as a distributor of gaming peripherals. PAN Vision, with around 30 employees, has offices in all of the Nordic countries.

Contact us

+46 (0)8 597 962 70
order@panvision.com
Navigation
Games
Hardware
Retailer
Become a retailer
Support
PAN Vision
Organisation
Management
Careers
Press room
Contact
Copyright © 2016 PAN Vision AB. All rights reserved.