Corporate | Webshop
Press room Contact
Användarnamn
Lösenord
separator Spel separator Tillbehör separator Support separator
testing
Releaselista Backlogg
Start Spel
FIFA 10

PSP

FIFA 10 är ett avancerat spel som innehåller en rad nya finesser baserade på känslighet och intelligens, plus ett totalrenoverat manager-läge som genomgått mer än 50 förbättringar.
Dessa uppdateringar levererar en helt ny standard när det gäller autenticitet och FIFA 10 tar både innovation och gameplay till nya nivåer i marknadens mest kompletta fotbollssimulator.

Spelet på planen har uppdaterats så att EA 10 verkligen återspeglar riktig fotboll med sofistikerad bollkontroll och förbättrad fysisk interaktion. När det gäller anfall kan spelarna nu analysera ytorna mer effektivt, löpa i bågar för att undvika offside, skapa naturliga passningsvägar och stöta framåt för mer variation i anfallsspelet. I det defensiva spelet finns det en rad nya funktioner som exempelvis positions prioritering där försvararna kan utföra simultana uppgifter för att täppa till farliga luckor som lämnats av lagkamrater. Dessutom skapar det nya glidtacklingssiktet, markeringen med hög press samt den bättre logiken i brytningar och rensningar, möjligheter som gör försvarsspelet till en taktisk utmaning.

Det finns ett flertal innovationer som förändrar upplevelsen av spelarkontrollen i FIFA 10. Det nya 360°-dribblingssystemet ger en bättre bollkontroll och möjligheten att slå passningar mellan försvararna på ett sätt som inte tidigare var möjligt. Genom den nya animationsteknologin kan skickliga dribblers nu möta försvararna och använda de hyperkänsliga sidledsdribblingarna för att ta sig förbi försvararna. Ett annat innovativt koncept är friheten i det fysiska spelet som gör att spelarna kan göra bredare dribblingsrörelser. Detta tillsammans med de nya kollisionerna skapar en mer varierad, mindre förutsägbar och längre kamp om bollen mellan den dribblande anfallaren och försvararen.

Det populära Manager-läget har genomgått över 50 förbättringar som exempelvis ny matchrealism, ultrarealistiska spelarövergångar som baseras på multipla beslutspunkter och verklighetstrogna utvecklingskurvor för spelarna.

Detaljer rörande nya spellägen och förbättringar i populära funktioner som exempelvis Be A Pro kommer att avslöjas under de kommande månaderna.

Information

Publisher Electronic Arts Release 01-10-2009
Genre Sport Prod nr 4270FIFA10
Format PSP EAN 5030945078234
Finns även Nej Info uppdaterad 20-09-2013 03:00
Vikt 0.1kg PEGI

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, a distributor of games as well as a distributor of gaming peripherals. PAN Vision, with around 30 employees, has offices in all of the Nordic countries.

Contact us

+46 (0)8 597 962 70
order@panvision.com
Navigation
Games
Hardware
Retailer
Become a retailer
Support
PAN Vision
Organisation
Management
Careers
Press room
Contact
Copyright © 2016 PAN Vision AB. All rights reserved.