Corporate | Webshop
Press room Contact
Användarnamn
Lösenord
separator Spel separator Tillbehör separator Support separator
testing
Releaselista Backlogg
Start Spel
Mario & Sonic at the Olympic Winter Games

NDS

Mario och Sonic tar sig an skidbackarna!

Välj bland flera välkända spelkaraktärer, inklusive ett par nya ansikten, och gör dig redo för en spännande resa fylld av is och snö till Vancouver och Whistler, som är värd för Vinter OS 2010. Värm upp musklerna, gör dig redo med din balansbräda och gå för guld på Wii eller Nintendo DS!
Efter åratal av bitter rivalitet dök Mario och Sonic upp på samma plattform i och med lanseringen av Nintendo GameCube för drygt fem år sedan. Nu är det dags för nästa steg, i Mario & Sonic at the Olympic Games händer något som de flesta trodde var helt omöjligt för 15 år sedan. Mario och Sonic mäter sina krafter i samma spel, och de gör det på de olympiska arenorna i Beijing!

Självklart är det inte enbart Mario och Sonic som kommer att gästa Beijing. Luigi, Knuckles, Yoshi, Tails och många fler dyker givetvis också upp för att tävla. Spelet använder sig såklart av Wii-kontrollernas rörelsekänslighet för att kontrollera de olika figurerna i de olika grenarna. Man kan dock fråga sig om Mario har en suck i 10 meter löpning, eller om Sonic har lärt sig simma ordentligt...

Den stora behållningen med spelet är givetvis att samla nära vänner i soffan för att utmana varandra på riktigt jobbiga och krävande fysiska aktiviteter! Vi kan garantera att du inte kommer att simma medley utan att bli trött i armarna, för precis som de verkliga motsvarigheterna är grenarna i Mario & Sonic at the Olympic Games krävande för fysiken. Visst kan alla gör bra resultat tillfälligt, men för att hålla i längden krävs det att du har uthålliga muskler, och inte bara den klassiskt taniga spelarmen.

även om du inte har andra likasinnade i din närhet som vill spela Mario & Sonic at the Olympic Games, så kan du alltid jaga rekord online! Spelet stöder nämligen Nintendo Wi-Fi Connection för rankinglistor, men tyvärr går det inte att spela online. Bristen på ett riktigt onlineläge är givetvis en brist som inte går att bortse ifrån, men samtidigt är Mario & Sonic at the Olympic Games ett sådant grymt roligt partyspel att du förmodligen skulle sakna den härliga stämning som bara kan bildas i en soffa med flera personer samtidigt...!

Information

Publisher Sega Release 16-10-2009
Genre Sport Prod nr 46861SOMAWOG
Format NDS EAN 5055277001026
Finns även WII Info uppdaterad 08-06-2013 01:20
Vikt 0.12kg PEGI

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, a distributor of games as well as a distributor of gaming peripherals. PAN Vision, with around 30 employees, has offices in all of the Nordic countries.

Contact us

+46 (0)8 597 962 70
order@panvision.com
Navigation
Games
Hardware
Retailer
Become a retailer
Support
PAN Vision
Organisation
Management
Careers
Press room
Contact
Copyright © 2016 PAN Vision AB. All rights reserved.