Corporate | Webshop
Contact
Användarnamn
Lösenord
separator Spel - Tillbehör separator Support separator
testing
Releaselista Backlogg
Start Spel - Tillbehör
2010 FIFA World Cup

XBOX360

Upplev passionen, känslorna och rivaliteten mellan de olika nationerna. Spela mot andra fans från hela världen i kampen om att till slut stå som segrare av 2010 FIFA World Cup South AfricaTM. Anta utmaningen och led ditt land genom det ovissa kvalet till den virtuella FIFA World CupTM-finalen. Upplev hur det känns att göra målet som får en hel nation att jubla.
För första gången någonsin kan hela 2010 FIFA World CupTM spelas i turneringsläge online. Ta med dig en hel nations förväntningar och spela mot fans från konkurrerande länder. Spela på samma villkor som verklighetens fotbollshjältar, från gruppspel till slutspel, till finalen med möjlighet att vinna FIFA World Cup South AfricaTM. För svenska fotbollsfans ger spelet en chans att skriva om historien, ta revansch på Danmark, och ta sig till finalspelet Sydafrika. Man kan även plocka både individuella poäng och lagpoäng för att bevisa att just din favoritnation är den allra bästa i Battle of the Nations.

 • Vinn 2010 FIFA World Cup - Välj ett av de 199 lag som finns med i spelet och ta dig via kval till den virtuella versionen av finalspelet i 2010 FIFA World Cup. Spela på de 10 officiella arenorna och upplev all den prakt och feststämning som det anstår ett världsmästerskap i fotboll.
 • 2010 FIFA World Cup Online - För första gången någonsin går det att spela FIFA World Cup-turneringen online. Spela med ditt favoritlag via gruppspel till finalspel, för att till sist stå som vinnare av världens största fotbollsturnering.
 • Spektakulär presentation - 2010 FIFA World Cup South AfricaTM känns levande på ett dramatiskt sätt och förmedlar alla känslor från den officiella turneringen. Upplev konfettikanoner, streamers, gigantiska banderoller, flaggor och fyrverkerier - det kommer att kännas som du är på plats i Sydafrika.
 • Battle of the Nations - Representera ditt land i 2010 FIFA World Cup turneringen online, spela mot svåra motståndare och försök ta hem det ultimata priset. Plocka individuella poäng och lagpoäng och bevisa att ditt landslag är det bästa av alla. Dina insatser betygsätts, sparas och laddas upp och räknas in i både spelar- och nationstabellerna.
 • Taktik för hemma- och bortaspel - Datorn efterliknar landslagsfotbollen genom att skapa strategiska defensiva formationer för de lite svagare lagen när de spelar på bortaplan. Dessutom ökar de lite sämre lagens nivå när de spelar på sin hemmaplan.
 • Höghöjdseffekter - Lägre luftmotstånd på hög höjd betyder att bollen flyger längre
 • Information

  Publisher Electronic Arts Release 29-04-2010
  Genre Sport Prod nr 6570FIFA11NOR
  Format XBOX360 EAN 5030945085768
  Finns även PS3 Info uppdaterad 10-09-2013 03:00
  Vikt 0.16kg

  About PAN Vision

  PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
  PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

  Contact us


  order@panvision.com
  Become a retailer
  Management
  Careers
  Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.