Corporate | Webshop
Contact
Användarnamn
Lösenord
separator Spel - Tillbehör separator Support separator
testing
Releaselista Backlogg
Start Spel - Tillbehör
Harry Potter & The Deathly Hallows Part 1

PS3

The Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 är det mest utmanande spelet hittills, fullpackat med action och strider från början till slut.
I rollen som Harry är du på flykt och måste överleva den farliga och desperata uppgiften att hitta och förstöra Voldemorts Horrokrux. Du måste besegra Dödsätare och Snatchers i episka strider som väntar runt varje hörn. Med endast ditt trollspö som vapen, är det dags att uppbåda den mest kraftfulla magin mot hänsynslösa fiender som anfaller från alla håll och kanter.

Det finns inga fler lektioner, ingen mer träning. Den här gången är faran verklig. Det är dags att kämpa för ditt liv.

 • Ge allt! Släpp loss en arsenal av fantastisk magi för att besegra dina fiender, skydda dig själv och undvika att bli tillfångatagen.
 • Kämpa mot Voldemorts underhuggare så som Dödsätare, Snatchers and Dementorer. Använd din instinkt för att överleva attacker från horder av grymma fiender. Inget tidigare Harry Potter-spel har levererat så här mycket action!
 • Använd magi för att skapa och hantera skydd. Dra nytta av den omgivande miljön för att skapa sköldar av träd, bord och statyer, för att sedan kasta dem på dina fiender och vända försvar till attack.
 • Hitta och byt varor mot trolldrycker som kan användas för att attackera, fly, återställa hälsa eller öka din tur.
 • Din farofyllda resa tar dig genom en rad nya miljöer, från stadens gator till otillgänglig vildmark, till nya ikoniska trollkarlsplatser; där var och ett ställer dig inför nya fiender, nya utmaningar och uppdrag att genomföra.
 • Den nya spelmotorn har skapats speciellt för att passa HD-konsoler, och säkerställer högupplöst grafik och intuitivt gameplay, vilket gör spelets action mer medryckande än någonsin tidigare!
 • Information

  Publisher Electronic Arts Release 18-11-2010
  Genre Action,Adventure Prod nr 4170HPDH1
  Format PS3 EAN 5030945087557
  Finns även WII, PC, XBOX360 Info uppdaterad 28-09-2013 01:40
  Vikt 0.2kg PEGI

  About PAN Vision

  PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
  PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

  Contact us


  order@panvision.com
  Become a retailer
  Management
  Careers
  Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.