Corporate | Webshop
Press room Contact
Användarnamn
Lösenord
separator Spel separator Tillbehör separator Support separator
testing
Releaselista Backlogg
Start Spel
Football Manager 2012

PC/MAC

Football Manager 2012 will once again allow you to take charge of your favourite football team and put your managerial skills to the test.
SPORTS INTERACTIVE GER OSS EN NY VINNARE MED

FOOTBALL MANAGER 2012

Den prisbelönta Football Manager-serien har sålt i fler än 7 miljoner exemplar och har toppat försäljningslistor för PC i England, och många andra länder de senaste sju åren, med över 108 veckor på förstaplatsen hittills i England.

Med fler än 800 nyheter, ej inräknat ändringar av reglerna i de fler än 50 ligorna, kommer Football Manager 2012 bli den mest realistiska, engagerande och lättspelade fotbollsmanagersimulatorn någonsin för alla fans som drömmer om att ta de stora besluten, på och utanför planen.Viktiga nyheter och förbättringar i Football Manager 2012:

Övergångar och kontrakt – Systemet för övergångar och kontrakt har fått stora förbättringar som lojalitetsbonusar, bättre implementering av ungdomskontrakt och amatörkontrakt, förbättrat center för övergångar och möjligheten att låsa vissa delar av ett kontrakt som du inte är beredd att kompromissa om. Detta hjälper dig med att sköta budgeten och ger dig flexibilitet i vad du kan erbjuda pengahungriga spelare och agenter som sporre.Talangscoutsförbättringar – Med hjälp av riktiga rapporter har ett system i spelet skapats med formationsanalys, taktikinformation, information om målfarlighet samt en mängd förbättringar som gör att du får all information som du behöver inför avspark och över hela säsongen.3D-match-förbättringar – Nya animationer, ett helt nytt publiksystem, förbättrat vädersystem, fler arenor, två helt nya kameror - "bakom målet" och "regissörsvinkeln", dessutom kan alla kameravinklar vändas - så att du kan titta på och analysera alla delar av spelet.Var manager närsomhelst, varsomhelst – Möjligheten att lägga till eller ta bort spelbara nationer till ditt sparade spel hur ofta du vill. Var manager i nytt land vid början av nästa säsong - Du behöver alltså inte stanna i det land som du väljer att starta din karriär i.Ton – En helt ny nivå har lagts till lagsnack och konversationer, med det nya tonsystemet, vilket låter dig bestämma hur du vill säga saker – Var lugn som en filbunke eller kasta porslin omkring dig och säg saker passionerat. Det finns 6 olika toner att välja mellan med specifika kommentarer per ton.Intelligent gränssnitt – Ett nytt, adaptivt layoutsystem, vilket betyder att högre skärmupplösning ger mer information på skärmen. I det nya gränssnittet finns också nya filter, anpassningsbara kolumner, en ny taktikskärm och massvis med nya överblicksskärmar.Helt nytt träningsavsnitt – Separat, men i samklang med spelet finns nu ett läge som hjälper nybörjare med hur man spelar. Här finns också tips till erfarna spelare samt ett system i spelet som beskriver hur du gör saker.

Förutom dessa större förändringar har massvis med andra delar förbättrats, som det nya mediasystemet, presskonferenser, ungdomssystem, nya generationen spelare, alternativ för sociala nätverk, vänskapsmatcher, internationell management och mycket annat som kommer visas i en serie av videobloggar de kommande månaderna, tillsammans med mer information om Football Manager 2012.

Information

Publisher Sega Release 21-10-2011
Genre Sport Prod nr 16861FBM12
Format PC/MAC EAN 5055277015061
Finns även Nej Info uppdaterad 03-12-2014 04:00
Vikt 0.15kg PEGI

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, a distributor of games as well as a distributor of gaming peripherals. PAN Vision, with around 30 employees, has offices in all of the Nordic countries.

Contact us

+46 (0)8 597 962 70
order@panvision.com
Navigation
Games
Hardware
Retailer
Become a retailer
Support
PAN Vision
Organisation
Management
Careers
Press room
Contact
Copyright © 2016 PAN Vision AB. All rights reserved.