Corporate | Webshop
Contact
Användarnamn
Lösenord
separator Spel - Tillbehör separator Support separator
testing
Releaselista Backlogg
Start Spel - Tillbehör
Battleship

WII

I BATTLESHIP kastas du huvudstupa rakt in i en värld där du ställs emot okända, livsfarliga vattenlevande utomjordingar.
I BATTLESHIP kastas du huvudstupa rakt in i en värld där du ställs emot okända, livsfarliga vattenlevande utomjordingar. När de hotfulla rymdinkräktarna tar sig upp ur det idylliska blå havet kring Hawaii reser de en kupol runt hela övärlden som spärrar all radarförbindelse och all kommunikation. Du är Cole Mathis, medlem i amerikanska flottan, och nu måste du bevisa att du är en sann elitsoldat och bekämpa fienden. Låt dig inte förblindas av det fridfulla landskapet – du har inte semester! Ta fram soldaten inom dig och stoppa det utomjordiska hotet innan det är för sent!

Funktioner
•Actionladdat äventyr: Spelet är en sidoberättelse till den kommande filmen från Universal Pictures och ett FPS-spel i högt tempo där du går i täten för att bekämpa en extrem attack från utomjordingar. Du utsätts för riskfyllda situationer i land, till havs och i luften – så förvänta dig ingen dans på rosor.

•Siege on the Sea: Med realtidsstyrning över marina enheter kan du lägga upp en heltäckande attackstrategi för hela området genom att beordra din flotta att genomföra radarsökningar, flyganfall och närstrider mellan fartyg.

•War on the Shore: Som medlem i EOD-gruppen strider du på stränderna i den vackra övärlden för att för att slå ner hotet från inkräktarna.

•Uppgraderingsbart och anpassningsbart: Du har total kontroll! Håll tillbaka dina utomjordiska fiender med tuffa vapen och uppgraderingsbara marina enheter – alla med egna specialattacker och särskild utrustning.

Information

Publisher Activision Blizzard Release 20-04-2012
Genre Prod nr 4776BSHIP
Format WII EAN 5030917106873
Finns även Nej Info uppdaterad 09-01-2014 04:00
Vikt 0.15kg

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us


order@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.