Corporate | Webshop
Contact
Användarnamn
Lösenord
separator Spel - Tillbehör separator Support separator
testing
Releaselista Backlogg
Start Spel - Tillbehör
Transformers: Fall of Cybertron

XBOX360

Här kommer uppföljaren till det mest ansedda Transformersspelet någonsin – utvecklat i samarbete med det hyllade teamet på High Moon Studios.

I Transformers: Fall of Cybertron får spelaren uppleva den mörkaste tiden i kriget mellan AUTOBOTS och DECEPTICONS i kampen om att styra den egna döende världen. Kämpa på båda sidor i de episka Transformersstriderna som kulminerar i den legendariska flykten från Cybertron. Insatserna är högre och spelet mer omfattande än någonsin när Transformersfantasterna ger sig ut på en actionfylld resa genom massiva, krigshärjade miljöer utformade med varje karaktärs unika färdigheter och alternativformer som utgångspunkt, exempelvis GRIMLOCKS i stort sett oövervinnerliga T-rex-form och de legendariska COMBATICONS som tillsammans bildar den kolossala BRUTICUS. Liksom i de andra spelen i serien kan man spela mot varandra i flerspelarläget. Men i Transformers: Fall of Cybertron tas det här läget till en helt ny nivå då fansen tävlar mot varandra i våldsamma AUTOBOT vs. DECEPTICON-strider efter att ha skapat sina egna unika karaktärer med de mest djupgående och avancerade anpassningsmöjligheterna någonsin i ett Transformersspel.INNEHÅLL:

 • Den legendariska hemplanetens undergång – Spelet utspelar sig i ett härjat landskap efter apokalypsen och spelaren kastas rakt in i en episk Transformersberättelse för att utforska de ödelagda ruinerna på Cybertron och kämpa sig genom de sista, mörka timmarna av kriget mellan AUTOBOTS och DECEPTICONS.
 • Balansgång av kolossala mått – I ett desperat krig om överlevnad kan spelarna när som helst förvandla sig från robot till sin alternativform för att få övertaget i striden. GRIMLOCK kan förvandlas till den starka T-rexen DINOBOT som besitter fantastisk styrka och attackerar med eld. COMBATICONS kan gå samman till den massiva BRUTICUS och dominera sina fiender med blotta storleken och styrkan.
 • Nya och unika spelsätt för varje karaktär – Varje Transformerskaraktär är utrustad med distinkta färdigheter och personligheter som lämpar sig för olika uppdrag i spelet. AUTOBOT JAZZ kan till exempel skicka ut sina gripklor och ta sig över plattformar på flera nivåer. CLIFFJUMPER kan göra sig osynlig och utföra ospårbara smygattacker på sina fiender. OPTIMUS PRIME kan kalla in målsökande artillerianfall i luften. Dessutom finns det flera karaktärer som gör sin speldebut här, till exempel GRIMLOCK, BRUTICUS, METROPLEX och INSECTICONS.
 • Den största karaktärskaparen någonsin – Det hyllade flerspelarsättet från War for Cybertron har utökats och förbättrats avsevärt tack vare High Moon Studios utvecklande av den mest omfattande karaktärsskaparen någonsin i ett Transformersspel. Med det här verktyget kan spelarna designa karaktärer som är personligt anpassade till 100 % genom att individuellt välja kroppsdel, färg, fordonsform, vapen, färdigheter och mycket, mycket annat. Därefter kan de skräddarsydda karaktärerna användas i brutala onlinestrider mellan AUTOBOTS och DECEPTICONS för att utröna vilka som ska härska.
 • Information

  Publisher Activision Blizzard Release 24-08-2012
  Genre Action Prod nr 6576TRANFOC
  Format XBOX360 EAN 5030917115745
  Finns även Nej Info uppdaterad 19-01-2014 04:40
  Vikt 0.15kg

  About PAN Vision

  PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
  PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

  Contact us


  order@panvision.com
  Become a retailer
  Management
  Careers
  Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.